CONNECT hanterar alla artiklar, åtgärder och information relaterat till era monteringsaktiviteter. Öka er flexibilitet, drifttid och produktivitet.

Industrial Smart Hub Connect av Desoutter, En Industri-4.0 lösning


CONNECT hanterar alla artiklar, åtgärder och information relaterat till era monteringsaktiviteter. Öka er flexibilitet, drifttid och produktivitet.

 

CONNECT är en plattform som hanterar alla artiklar, åtgärder och information relaterat till era monteringslinjeaktiviteter för att kunna accelerera er transformering genom att öka er flexibilitet, öka er drifttid och öka er produktivitet.

CONNECT är en multi-verktygslösning : Det är bara att aktivera en Åtdragarenhet i CONNECT för varje verktyg. En Åtdragarenhet är ekosystemet för ett trådlöst verktyg och att artiklar, åtgärder och information kring verktyget.

Det finns två olika versioner av CONNECT tillgängliga:

CONNECT_X CONNECT_W Desoutter Industry 4.0

CONNECT-W: Som innehåller en inbyggd trådlös åtkomstpunkt och kan aktiera upp till 10 Åtdragarenheter: det betyder att up till 10 trådlösa verktyg kan vara uppkopplade och användas.

CONNECT-X som kräver en extern trådlös åtkomstpunkt och kan aktivera upp till 20 Åtdragningsenheter: Det betyder att upp till 20 trådlösa kan vara uppkopplade och användas.

Dessutom erbjuder CONNECT en enda kontaktpunkt för kommunikation mellan fabrikens nätverk och upp till 20 trådlösa verktyg. Vilket reducerar ägandekostnad samt förenklar installationer och möjligör mycket enklare linjebalansering.

Hela Desoutters familj av WiFi-Verktyg är kompatibla med den Industriella Smarta Hubben och alla nya verktyg som vi tar fram kommer såklart vara kompatibla.Vi har designat CONNECt för att vara framtidssäker. .

Dessutom kan dedikerade felsäkerhetsaccessoarer inklusive stackljus, uttagslådor, operatörskontroller och fjärrgränssnitt hjälpa till att säkerställa 100% pålitlighet av processkontrollen.

CONNECT Desoutter Industry 4.0

CONNECT (2)

Upptäck alla våra CONNECT Desoutter Industrial Tools produkter

Miniatyr Part number Model USB ports Electrical supply (115V/230V)
CONNECT Connect X 6159327220 Connect X 3 Single-phase
CONNECT Connect W 6159327230 Connect W 3 Single-phase
Cart

Din kundvagn

Objekt borttaget Ångra