Vi leverar en komplett lösning. Utöver vår utrustning tillhandahåller vi ett brett utbud av tjänster för att se till att kunderna åstadkommer de resultat som de förväntar sig och kan förbättra produktivtet och kvalitet.

Desoutter Industrial Tools Smart Start solution


Våra experter kan hålla dina verktyg igång på bästa sätt, vilket minskar driftstopp och hjälper till att göra kostnaderna mer förutsägbara. Tack vare vår erfarenhet av elverktyg som körs i krävande applikationer i hela världen, kan vi optimera underhållet för varje verktyg baserat på applikationen.

TOOL CARE - UNDERHÅLLSLÖSNING

Vi skräddarsyr, genom vår särskilda programvara en förebyggande underhållsplan för dina speciella behov och önskemål, med hänsyn till parametrar såsom årscykler, cykeltider, moment och förbands kvalitet.

Detta minskar ägandekostnaderna och verktygen fungerar som bäst. Förebyggande underhåll finns med fast prissättning för att hjälpa dig att hantera din budget bättre. I vissa fall, verktyg som har en förebyggande underhållsplan är berättigad till förlängda garantier. Vi erbjuder förlängd garanti program som ger en heltäckande service/stödprogram vid inköp av nya verktyg. Kontakta oss på TOOL CARE™ för ett utökat garantiprogram.

Kund omdöme:
“Vi har byggt upp och driver vår production nästan uteslutande på elektriska kontrolerade åtdragningsstationer från Desoutter. Svarstiden från teknikerna och reperationsverkstaden är av absolut högsta vikt för oss – och det har också fungerat utan anmärkningar.”
Europeisk lastbils komponents tillverkare.

Vårt Tool Care program erbjuder 3 nivåer av underhålls lösningar:

Desoutter Service Tool Care Desoutter Service Tool Care Desoutter Service Tool Care

*Alla reservdelar är inkluderade (förutom I de fall som verktyget har misshandlats eller använts på ett felaktigt sätt)

Ladda ner broshyren

BASIC CARE

Att hålla verktyg på sin optimala prestanda nivå är avgörande. Felaktiga verktyg kan leda till oönskade effekter på din monteringslinje (se diagram nedan), som: oplanerade driftstopp, produktionsbortfall, övertid, kvalitetsproblem, påminner...

Med Basic Care, tar vi hand om dina verktyg, byter ut sina slitagedelar, kontrollerar dem helt och hållet och kalibrerar dem. Det kommer att säkerställa tillförlitligheten och ge en högre.

Ställ en fråga Få en offert Ring tillbaks till mig Hitta din lokala kontakt