Desoutter & COVID-19 - Vår verksamhet fortsätter

Desoutter & COVID-19 - Vår verksamhet fortsätter


Till alla våra kunder, 

Världen brottas med ett problem på en enorm skala och stor mänsklig påverkan i och med COVID-19 pandemin som brytit ut.
Tack för att du är partner med Desoutter Vi uppskattar chansen att kunna uppdatera dig med vad som händer just nu på Desoutter även om , som du nog sett, situationen ändras dagligen.

Likt många av er har vi spenderat de senaste veckorna och dagarna med att lära oss om COVId-19 och hur det påverkar vår värld. För Desoutter betyder detta att vi behöver förstå hur det påverkar våra anställda,kunder och närhet för att sedan göra de nödvändiga omställningarna i vårt arbete och drift.

Vi har ett  enkelt mål som guidar oss: att hålla er och våra anställda säkra och friska.

Vi följer alla riktlinjer ochrekommendationer för hur vi kan minska spridningen av viruset.

Vi har delat specifika instruktioner  till alla våra anställda samt implementerat en strikt resepolicy, stramat åt besök till våra kontor och lokaler samt avbokad alla fysiska möten med större besöksantal. Riktlinjerna justeras för varje land och situation samt efter lokala myndigheter.

Vi kommer fortsätta drift med en speciel produktionsorganisation och vi ser dagligen över vår försörjningskedja för att på bästa sett säkra våra leveranser till kunder. För tillfället ha vi inga specifika problem med stopp i leveranser men vi förutser att det möjligen kommer bli längre leveranstider.

Vi förstår såklart att produktion och fortsatt drift är kritiskt för er som kund. Våra säljare, tekniker och supportteam är fortfarande till ert förfogande. Vi uppmuntrar er att använda vår fjärrr-support och våra andra digitala och fjärrlösningar. För att att nå oss vänligen använd er vanliga Desoutterkanal eller genom vår hemsida, alla våra team kommer stå redo att svara på era förfrågningar. Vi vill se till att era behov möts så om ni har några frågor alls om produkter eller lösningar tveka inte att kontakta oss.

Vi kommer fortsätta att noga följa och övervaka situationen och sätter er och våra anställdas hälsa som första prioritet.

Vänliga hälsningar,


Yohan Verdon
Vice President

 

Cart

Din kundvagn

Objekt borttaget Ångra