IAC Halewood påskyndar deras Industri 4.0 förvandling genom att implementera PivotWare Advanced Process Control!

IAC Halewood påskyndar deras Industri 4.0 förvandling genom att implementera PivotWare Advanced Process Control!


IAC Halewood har tillsammans med Desoutter har implementerat Desoutter 4.0-lösningen PivotWare Advanced Process Control. Ta reda på hur PivotWare har accelererat deras Industri 4.0-omvandling till en smart bilfabrik för en flexiblare framtid!

International Vehicle Components (IAC), en ledande global leverantör av fordonskomponenter och lätta fordonslösningar har implementerat Desoutter 4.0 och Smart Factory-applikationer i fabrik i Halewood, Storbritannien för att ge kunderna ökad flexibilitet och effektivare tillverkning av högkvalitativa interiörer. De nya applikationer som implementerats vid IAC Halewood innefattar det industriella Internet of Things (IoT), smart logistik, integrering av företag, utnyttjande av realtids kapacitetsutnyttjande och samarbetsrobotar (cobots).


Här på Desoutter är vi engagerade att göra Industri 4.0 till produkter och tjänster som ger maximal nytta för våra kunder och partners. Från reducerade nedtider, till mer flexibla produktionsprocesser med lägre kostnader har Industri 4.0 potential att förändra hur organisationer arbetar och tänker.
IAC Halewood arbetar tillsammans med Desoutter för att implementera Desoutter 4.0-lösningen PivotWare Advanced Process Control som hjälper deras organisation att öka sin produktivitet, tillgänglighet och flexibilitet vid tillverkning av högkvalitativa fordonsinteriörer.


Med PivotWare Advanced Process Control presenterar Desoutter den digitaliserade framtiden för monteringslinjer. Vi är fascinerade av hur effektivt arbetshanteringsfunktionen säkerställer effektiva produktionsprocesser och drastiskt minskar nedtider. Desoutter 4.0 bevisar att komplexiteten och stort antal variationer är inga problem för en ekonomisk montering tack vare digitalisering, användandet av smarta verktyg och mjukvarulösningar.
Ta reda på hur Desoutter 4.0 kan accelerera din förvandling till Industri 4.0! Klicka här för att komma till vår bok som fungerar som en vägbeskrivning för den transformativa resan och förklarar hur Desoutter och dess partners kan arbeta tillsammans för att skapa framtidens smarta fabriker!


Tack Assembly Magazine för att ha publicerat artikeln "IAC Montering Smart Auto Factory för en flexibel framtid". För att läsa hela artikeln, klicka här.

 

Cart

Din kundvagn

Objekt borttaget Ångra