Vi vill stolt introducera vår nya Industrial Smart Hub vid namn CONNECT : en Desoutter 4.0 lösning!

Vi vill stolt introducera vår nya Industrial Smart Hub vid namn CONNECT : en Desoutter 4.0 lösning!


CONNECT är en platform för alla artiklar, åtgärder och information relaterade till dina löpande band aktiviteter för att påskynda er förvandling genom att öka er flexibilitet, öka er drifttid och maximera er produktivitet.

CONNECT är en leverantör av multi-verktygslösningar: det är bara att aktivera en Åtdragningsenhet i CONNECT för varje verktyg. En Åtdragningsenhet är ekosystemet för ett sladdlöst verktyg och alla objekt, åtgärder och information som är relaterade till det.

Det finns två tillgängliga versioner av CONNECT:

  • En version är CONNECT-W, som har en trådlös åtkomstpunkt. En CONNECT-W kan aktivera upp till 10 Åtdragningsenheter, vilket innebär att upp till 10 sladdlösa verktyg kan anslutas och användas.

     

  • Den andra versionen är CONNECT-X, som kräver en extern trådlös åtkomstpunkt. En CONNECT-X kan aktivera upp till 20 Åtdragningsenheter, vilket innebär att upp till 20 sladdlösa verktyg kan anslutas och användas.

Dessutom erbjuder CONNECT en enda anslutningspunkt för kommunikation mellan fabriksnätverket och upp till 20 trådlösa verktyg, vilket minskar ägandekostnaden och förenklar installationer för enklare linjebalansering.

Hela familjen av Desoutters Wi-Fi-verktyg är kompatibla med Industrial Smart Hub och alla nya verktyg under utveckling kommer också att vara kompatibla. Vi har utformat CONNECT för att vara "framtidsäkrad".

Dessutom kan dedikerade felsäkerhetsaccessoarer inklusive stackljus, uttagslådor, operatörskontroller och fjärrgränssnitt hjälpa till att säkerställa processkontrollen med 100% pålitlighet.

CONNECT är en kompakt och kraftfull lösning, med en volym på endast 4,5 liter, lätt att installera var som helst i anläggningen. Faktum är att du kan installera CONNECT i arbetsstationen, i slutet av produktionslinjen, på processhanterarens skrivbord, eller till och med i serverrummet.

Med denna Industrial Smart Hubs tillvägagångssätt kommer din monteringsledning att vara ledig från kablar, dina arbetsplatser kommer att ha mer ledigt utrymme och föreställ dig ... om alla CONNECT sitter i samma rum, behöver man inte gå runt linjen för att kontrollera varje station ... gå bara till CONNECT-rummet och fokusera endast på vad du behöver göra. Det kommer att öka er produktivitet!

Om du behöver feedback från en arbetsstation har vi en lösning med Desoutter SIGHT fjärr HMI, som du kan finjustera för varje skärm och varje arbetsstation efter dina krav.

Trådlösa verktyg kan enkelt flyttas för att behålla eller förbättra kvaliteten och produktiviteten hos din produktionslinje. Det kan vara för verktygskalibrering, underhåll eller omplacering till en annan arbetsstation.

Optimera processen för att öka produktiviteten kräver också flexibilitet för att balansera linjen och flytta verktygen enkelt. Med RFID enkel parning, kan Desoutter trådlösa verktyg paras med CONNECT och är redo att arbeta snabbt och effektivt!

Och självklart kan du lägga till ett nytt trådlöst verktyg när du vill utan att störa andra verktyg som redan körs på linjen.

Nuförtiden rör sig saker så snabbt att vi ständigt måste anpassa oss för att möta nya utmaningar. Industriella anordningar är också föremål för denna trend så Desoutter designar i enligt detta. Det är därför vi har implementerat funktionshantering med CONNECT för att öka din flexibilitet!

Med funktionshantering kan du finjustera varje åtdragningsenhet enligt kraven för varje arbetsstation. Det betyder att du kan aktivera och fördela en funktion på en åtdragningsenhet och inte på den andra, beroende på behoven. I slutändan får du vad du verkligen vill!

Och om det efter ett tag inte längre är något värde för en funktion på en åtdragningsenhet kan du med vår enkla funktions-balansering omfördela denna funktion till en annan åtdragningsenhet på en annan CONNECT mycket snabbt och enkelt.

Funktionshantering är en skalbar lösning som gör att du kan uppgradera dina arbetsstationer när som helst. Om en Desoutter-funktion passar perfekt till dina nya krav behöver du bara aktivera den och du är redo att använda den!

Tack vare vårt Desoutter mjukvarupaket är Åtdragningsstrategi, Monteringsprocess, KPI-hantering, spårnings- och spårlösning, fullständig spårbarhet och mer tillgängliga för att stödja dig i dina kvalitets- och produktivitetsmetoder.

CONNECT är en Industrial Smart Hub designad och konstruerad för att starkt stödja och påskynda din omvandling till en industri 4,0 fabrik. Att välja CONNECT på din produktionslinje garanterar att du ökar din flexibilitet, ökar din drifttid och ökar din produktivitet!

Cart

Din kundvagn

Objekt borttaget Ångra