Lediga platser: Vi anställer

Desoutter Industrial Tools - Lediga Jobb


Bli en i Desoutter Industrial Tools team över hela världen. Våra anslagstavla för lediga platser kompletteras och uppdateras så att du kan ansöka direkt på vår webbplats.

Se våra lediga tjänster

Varför Desoutter?

För att du är passionerad av att finna den rätta vägen framåt. För att du alltid vill ta det där extra steget. Eftersom du vill ge ett konkret bidrag till framgång för våra kunder. Precis som vi.

Mångfald: Desoutter är en smältdegel, samlar ett brett utbud av professionella, sociala och kulturella bakgrunder för att skapa ett unikt team.

Culture: Vi har en prestationsbaserad kultur baserad på vision, passion för kvalitet och affärskunskap. Alla våra anställda drivs av en önskan att göra en skillnad för våra kunder.

Innovation: Det ligger i vårt DNA och alla våra produkter, processer och system. Det ger oss framkant och är skapad av människor precis som du.

Vem letar vi efter

Även om vår personal är mycket varierande, kommer du att upptäcka att vi alla delar en gemensam nämnare: en önskan att gå bortom våra gränser. Oavsett om det är att lösa kundens utmaning att utveckla ett nytt verktyg eller en lösning, likheten är vår utgångspunkt, inte mållinjen.

Vi letar efter duktiga yrkesmän och studenter som vill hjälpa våra kunder att bli bäst i sin bransch. För att uppnå våra ambitioner, räknar vi med kraften hos vår personal att samarbeta med varandra och med våra kunder. Genom att lägga till dina talanger och expertis till dina dina kollegor, kommer ni tillsammans åstadkomma mer som ett lag än ni hade kunnat göra individuellt.

Oavsett om du redan är erfaren och professionell, student eller nyutexaminerad, kommer du finna att Desoutter erbjuder oöverträffade möjligheter att utvecklas

Läs om de olika karriär möjligheterna som Desoutter erbjuder:.

R & D: Designa och utveckla framtidens lösningar genom att förutse marknadens ebhov och tillämpnings krav

Försäljning & Marknadsföring: Hjälp oss att bygga och stärka vår närvaro på marknader runt om i världen

Personal: Utveckla och genomföra den policy, program och processer som hjälper våra medarbetare att arbeta som bäst

Projektledning: Väl genomföra projekt och initiativ i nära samarbete med dina kollegor för att möta kundens mål

.

Praktik & utbildning

Varje år ger vi ett begränsat antal studenter möjligheten att få praktisk erfarenhet att lära från några av de bästa inom området. Det är ett utmärkt sätt att skaffa sig värdefulla erfarenheter och se om Desoutter är någonstans du vill arbeta.

Vår praktik och utbildningsprogram exponerar dig mot den rikedom av erfarenheter och kunskaper som våra proffs besitter. De ger meningsfulla och intressanta arbetsuppgifter för att förstärka den kunskap som du får i skolan.

Det är också en unik möjlighet att få erfarenhet av att arbeta för en av världens mest framgångsrika verktygstillverkare. Det ger dig inblick i hur det är att vara en del av ett team och de ger dig möjlighet att bidra till verkliga projekt av verklig betydelse för våra kunder. Du kommer att arbeta under handledning av en linjechef som kommer ge dig kommer värdefull feedback och bedömningar.

Praktik och utbildningsprogram hanteras på de lokal enhetsnivå och är tillgängliga för studenter inskrivna på universitetet, en teknisk högskola eller yrkesskola .

Hittade du ingen matchande ledig tjänst? Ansök genom Spontan Ansökan

Area Sales Manager - West

Bli vår nya Area Sales Manager - West i Seattle (United States (Washington, California, Arizona))!

Sales Engineer PL

Bli vår nya Sales Engineer PL i Opolskie Śląskie, Małopolskie (Poland)!

Sales Engineer

Bli vår nya Sales Engineer i Shanghai / Suzhou (China)!

Sales Engineer 1

Bli vår nya Sales Engineer 1 i Anyang-si (Korea, Republic of)!

Cart

Din kundvagn

Objekt borttaget Ångra