Desoutter Industrial Tools Historia

Desoutter Industrial Tools Historia


För att bli världsledande inom monteringslösningar som det är idag , har Desoutter kombinerat varumärket med många special kompetenser. Grundat 1914, var Desoutter Limited specialist på pneumatiska skruvdragare, borrmaskiner och Automatiska borrmaskinsenheter. I Frankrike grundades Georges Renault 1918, som specialist på elverktyg, åtdragningssystem och slipmaskiner. Techmotive Tools grundades 1977 i USA och tillverkade intelligenta el verktyg och åtdragningssystem. Därefter kommer ScanRotor, som grundades 1977, som fokuserade på helhets-lösningar för åtdragningsapplikationer. SETITEC Line, som grundades 2005 specialiserar sig på avancerade automatiska borr lösningar för flygindustrin.

Desoutter original

Det fanns fem Desoutters , alla bröder och alla passionerade flygare...

Historian om ett innovativt varumärke

Skjut tidslinjen med musen från vänster till höger.

Historian om ett innovativt varumärke

De rekommenderar Desoutter

Våra kunder och partners säger det bäst …

AIRBUS FRANKRIKE

Airbus är en flygplansproduktionsavdelning av Airbus-gruppen (tidigare ett europeiskt flyg- och rymdföretag). Baserde i Frankrike, företaget producerade 626 flygplan under 2013. De är också kända för att producera och marknadsföra den första kommersiellt lönsamma flygtrafiken, Airbus A320 och världens största passagerarflygplan, A380.

Baptiste Bertrand - Ansvarig och kontaktpunkt för fästprocesser inom monteringsavdelningen

Jag är ansvarig för fästprocesser och fokus inom metoder monteringsavdelningen för Airbus Nantes (Frankrike).

Historiskt sett började vi vårt samarbete med Georges Renault med integrering av borrutrustning. Därefter har vi integrerat de första elektriska mutterdragare i A350-programmet.

Vi har ett stort ansvar gentemot passagerare på grund av vår verksamheten och det är vår skyldighet att vara mycket krävande för att kunna tillverka säkra flygplan.

Desoutter har utvecklats tillsammans med våra behov, och det är därför vårt företag fortsätter att använda Desoutter-verktyg varje dag, inklusive ytbehandling (slipmaskiner, borrar osv.) och monteringsoperationer (tillfälliga eller slutliga fästelement).

APRILIA ITALIEN

Motcyekelproducenten Aprilia är Piaggio-gruppens ledare inom sporttävlingar.

Agostino Masiero – Teknologi Manager

Aprilia är ett världsomspännande märke med avancerad motorteknik. Vi baserar vår utveckling och ledande position på motorcykelmarknaden på produktivitet, tillförlitlighet och innovation, med kontinuerlig satsning på FoU.

Under 2010 beslutade vi att vi behövde spåra åtdragningsresultaten, speciellt vid fästbremser, hjul och styrning. Med CVI3 och elverktyg som CVIC II , MC och EAD , Desoutter förde oss lösningar anpassade till våra behov. Dessutom har anpassning tillhandahållits för uttag och programvara.

Aprilia är nu väldigt nöjd med prestandan av Desoutter-verktyg och dess sätt att tillhandahålla lösningar, och idag är Desoutter leverantör till hela Piaggio-koncernen.

Enligt min uppfattning har Desoutter uppskattats för tre grundläggande faktorer: tekniska- och servicegruppens kompetens och produktivitet, teknikens kvalitet och ett utmärkt kvalitets- / prisförhållande.

CATERPILLAR USA

Caterpillar är världens ledande tillverkare av bygg- och gruvutrustning, diesel- och naturgasmotorer, industriella gasturbiner och dieselelektriska lokomotiv.

Gary Joslyn – Tillverkningsprojekt Ingenjör

Caterpillar sökte globala verktygsleverantörer som kunde erbjuda en nyckelfärdig lösning och tillhandahålla global täckning till alla Caterpillar-fabriker. Följaktligen anordnade Desoutter en omfattande portföljdemonstration inom Caterpillar huvudkontor för att visa oss kapaciteten av sin produktlinje. Sedan det första mötet har Caterpillar sett Desoutter som ett livskraftigt globalt verktygsalternativ!

Jag är av den uppfattningen att Desoutter-teamet erbjuder ett brett utbud av hjälpmedel till beslutsfattande styrkor, inklusive sund produktkunskap, ypperlig kommunikationsförmåga, ett starkt teamengagemang och den osvikliga villigheten att gå över förväntan.

De har varit till stor hjälp med optimeringen av vår produktionsprocess. Vårt företag ser till att vi följer strikta kvalitetsmått för de kritiska fogarna vi monterar, och Desoutter-verktyg passar perfekt, genom att använda lämplig mängd teknik till ett rättvist pris.

CHANGAN AUTOMOBILE KINA

Grundades 1862 och betraktas som pionjär av Kinas moderna industri är Changan Automobile, en känd bilfabrikant med nästan 50 000 anställda. Dess produktion består huvudsakligen av personbilar och mikrovågsugnar, små lastbilar och skåpbilar för kommersiell användning.

Gui Cheng Sheng - Chefsingenjör för slutmontering av motorer på Changans tekniska avdelning

Under 2009 beslutade företaget att ersätta några föråldrade verktyg med avancerade versioner för att förbättra monteringskvaliteten.

Företaget vill minska risken för att operatörer gör misstag genom att använda utrustning för att säkerställa det exakta åtdragningsmomentet. Eftersom åtdragningsparametrarna är återhämtningsbara kan de fungera som den vetenskapliga grunden för kvalitetsförbättring och utvecklingen av förvaltningsåtgärder.

Desoutters integrerade lösning är komplett och innehåller några aspekter som vi inte ens övervägde, och några mycket praktiska förslag med en attraktiv prisoffert.

Utöver optimeringen av vår produktionsprocess hjälper Desoutter oss att förbättra arbetsmiljön genom att minska buller och göra användningen mycket enklare genom att använda ergonomiska verktyg.

Utöver verktygen är vi också mycket nöjda med Desoutters tjänster, till exempel har Desoutter haft flera tekniska seminarier där dess experter har utbytt tekniska problem med oss och gav också våra lagmedlemmar en professionella träning på åtdragningsmetoder.

COMAC KINA

Kinas kommersiella flygbolag (Comac) är ett statligt bolag som är erkänt som den ledande tillverkaren av stora passagerarflygplan i Kina. Det är också tilldelade den övergripande planeringen för utveckling av bagageflyg och regionala jetprogram och industrialisering av civila flygplan i Kina. Handeln är engagerad i forskning, tillverkning och flygprov av civila flygplan och relaterade produkter samt marknadsföring, service, leasing och drift av civila flygplan.

Han Jianbing - Vice Direktör för Slutmontering

Vi räknade med Desoutters verktyg för lätt vikt med kraftfull hållkapacitet för att minska de anställdas arbetsintensitet på plats och förbättra produktkvaliteten. De gav oss en uppsättning skräddarsydda lösningar som var perfekt anpassade till våra applikationer, vilket berömdes av alla arbetare.

Detta hjälpte oss att minska processtiden, öka produktionenhastigheten och förbättra produktkvaliteten med lägre arbetsintensitet.

Desoutter är snabb, effektiv och pålitlig för alla sina verktyg , lösningar och . Desoutter har med sin omfattande erfarenhet och industriella kunskap inom flygindustrin fått oss tro på att dem som en pålitlig partner!

DACIA RENAULT RUMÄNIEN

Dacia är det rumänska dotterbolaget till den franska bilproducenten Renault. Företaget är Rumäniens största exportör och Europas femte största biltillverkare när det gäller volymproduktion.

Florian Georgescu – Ledare för H4xx motorns monterings lina

Vårt företag har arbetat med Desoutter i 14 år sedan det första Renault-projektet genomfördes på Dacia. Målsättningen var att ständigt förbättra kvaliteten på befintliga produkter och integrera nya produkter i enlighet med Renaults kvalitetsstandarder.

Jag är nu chef för monteringsteamet för motor Hxx, och majoriteten av verksamheten innebär åtdragningsprocesser. Vi använder uteslutande Desoutters system, för att de fullt ut uppfyller våra förväntningar om kapacitet, uthållighet, produktivitet och innovativa skräddarsydda lösningar, med full spårbarhet av åtdragningsresultat , vilket garanterar total produktkvalité.

Jag är övertygad om att Desoutters stora styrkor ligger i sitt användarvänliga mjukvaruinterface, tillförlitlighet och produktmångfald. Vi vet att den pågående tekniska utvecklingen av Desoutters åtdragningssystem alltid säkerställer att de uppfyller branschens senaste krav.

DELPHI TVS INDIEN

Delphi-tv är ett samarbete mellan Delphi Corporation (USA) och TV Sundaram Iyengar & Sons (Indien) som tillverkar dieselinsprutningsutrustning för bilar, sport-, nyttofordonsbilar, lätta fordon, traktorer, en- och två cylindermotorer.

A Srinivas Rao - Biträdande General Chef – PED

Vi började importera våra första luftverktyg från Storbrittanien för 23 år sedan år 1991. Från och med början av projektet erbjöd Desoutter utmärkt lokalt stöd, bra reservdels tillgänglighet och bra service, vilket resulterade i ett tillförlitligt partnerskap .

Sedan dess har produkterna genomgått många utvecklingar och vi är mycket nöjda med de nya modellerna som Desoutter föreslog: vi har aldrig de kontrollfel som inträffade tidigare.

Allt är gjort för att skydda kunden, helt i linje med de värderingar vi står för.

Vi uppskattar också det faktum att det inte finns några begränsningar med nya generationens verktyg, vilket ger oss verklig flexibilitet när det gäller automation . Vi kan anpassa våra produktionsprocesser så som våra mål förändras.

ELECTROLUX ITALIEN

Electrolux är världsledande inom hushållsapparater och erbjuder eftertänksamt utformade och innovativa lösningar för hushåll och företag. Electrolux i Italien har viktiga produktionsenheter med fem fabriker som producerar för professionell och hushållsmarknad.

Emanuele Quarin - Porcia Fabriks Chef

Electrolux inledde sitt samarbete med Desoutter 1980, ett förhållande som skulle bli allt starkare med tiden, med Porcia-fabriken engagerad i kontinuerlig förbättring och Desoutter fortsätter att utveckla förbättrade åtdragningar och ergonomiska lösningar.

Vi har funnit Desoutter att vara en partner som accepterar utmaningar, från och med starten 1991 när det första automationsprojektet ägde rum. Vi har ibland betraktat möjligheten att arbeta med andra företag men i slutändan har beslutet alltid varit att stanna hos Desoutter eftersom vi är säkra på deras stöd med att hitta den bästa lösningen.

Jag vill betona Desoutters proaktivitet i samarbete för att hitta det bästa sättet att arbeta. Jag uppskattade verkligen det när Desoutter arbetade med oss i 2010 med att byta från pneumatiska verktyg till elektriska enheter för att uppfylla kvalitetsstandarder och uppnå energisparande ingångar .

Det faktum att Desoutter nu firar sitt hundraårs jubileum innebär att företaget har en stark historia samtidigt som de fortsätter att uppfinna, en kombination av erfarenhet och innovation!

EMBRAER BRASILIEN

Embraer S.A. är ett brasilianskt flygkonglomerat som producerar kommersiella, militära, statliga och jordbruksflygplan samt tillhandahåller flygtekniska tjänster. De är också världens största tillverkare av kommersiella jets med upp till 120 platser och en av Brasiliens ledande exportörer.

Emílio Delfino de Souza Neto - Verktygsspecialist & Carlos Alberto Anderson – Processutvecklingsingenjör

Vi letade efter varumärken som erbjöd överlägsen teknik för vår alltmer komplexa monteringsprocess, vilken kräver total noggrannhet vid tillverkning av flygplanskonstruktioner. Vi letade också efter bättre ergonomiska förhållanden för våra operatörer. Detta var början på Embraer och Desoutter-förhållandet för 25 år sedan, utformat för att öka produktiviteten och förbättra ergonomiska förhållanden.

Vi vet att Desoutter alltid letar efter ny teknik som kan hjälpa vår verksamhet.

Dessutom inser att flygindustrin behöver kundanpassade produkter och mer och mer specialisering, kan vi vara säkra på att Desoutter är alltid där för att möta detta behov till exempel genom förvärvet av SETITEC , som ger lösningar fokuserade specifikt på vårt segment.

Om Desoutter idag firar sitt hundraårsjubileum tror vi det beror på att Desoutter är ett starkt etiskt företag med kompetens inom sitt affärsområde som svarar mot marknadens behov!

FAURECIA FRANKRIKE

Faurecia är en fransk grupp som jobbar med teknik och produktion av fordonsutrustning. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning för biltillverkares säten, interiörsystem, utsläppskontrollteknik och fordonskarosser.

François Coulon - Fastsättnings Expert

År 1999, när vår senaste kund begärde från sina leverantörer att lägga ett särskilt fokus på kvalitet, började vi ersätta pneumatiska verktyg med elektriska lösningar från Desoutter för att styra både vinkeln och vridmomentet för varje åtdragning.

Personligen tycker jag verkligen om Desoutters anda av samutveckling. De lyssnar alltid på våra specifika behov och arbetar med oss för att utarbeta skräddarsydda lösningar.

Det faktum att de har en världsomspännande närvaro är också till stor nytta för oss. Till exempel i Ryssland fick det lokala stödet från Desoutter-teamet oss att starta vår nya produktionslinje mycket snabbt vilket gjorde det möjligt för oss att uppnå stora besparingar.

Dessutom måste jag betona effektiviteten i samarbetsplattformen, mitt Desoutter Cloud , vilket hjälper oss att underlätta delningen av våra strategier och våra sammansatta bästa praxis mellan Desoutter och Faurecia-teamen över hela världen.

GENERAL MOTORS S.A. SYDAFRIKA

General motors är ett amerikanskt multinationellt företag som konstruerar, tillverkar, marknadsför och distribuerar fordon och fordonsdelar. Gruppen producerar sina fordon i 37 länder under 10 olika varumärken. I Sydafrika monterar General motors, till exempel Chevrolet arbetsbilar, ingångsbilen Chevrolet Spark, Isuzu lätta nyttofordon och Isuzu-lastbilar.

Graham Bell - Teknisk Ledare

Vårt förhållande till Desoutter startade med Opel Corsa-fabriken 1996. Vid denna tidpunkt var beslutet att arbeta med Desoutter snarare än ett annat företag motiverat av deras lokala tjänsteleverantör, kunskap om den lokala agenten och den mycket konkurrenskraftiga projektkostnaden.

Jag kommer ihåg att Desoutter hade den bästa presentationen och produktkunskapen jämfört med alla andra konkurrenter.

Vårt företags mål var för leverans och installation i tid och säkerställd kvalitet och tillförlitlighet,i återblick kan jag säga att den tekniska support som erbjöds överträffade mina förväntningar!

Vi är alltid öppna för nya utmaningar och projekt och Desoutter hjälper vårt företag att flytta i den riktningen med ständiga innovationer. Desoutter firar nu sitt hundraårsjubileum och de möter utmaningen som ett globalt företag med högspecialiserad kompetens inom mycket specifika områden!

HELLA AUTOMOTIVE MEXIKO

Hella är ett ledande företag som tillverkar strålkastare, baklyktor och dimljus för bilindustrin, med egna försäljningsbolag och partners i mer än 100 länder inklusive Mexiko. Hella levererar sålunda eftermarknaden för automobil & garage med omfattande och ständigt växande delar och produktomfång inom kärnområdena belysning, el, elektronik och värmehantering.

Teknisk Chef

För 10 år sedan började vi använda CVIS från Desoutter för att förbättra kvalitetskontrollen på kritiska plastfogar. Vid denna tid gjorde vi ett benchmarktest för att jämföra tekniska funktioner, konfigurera parametrar, lokal service och support, tillgänglighet av verktyg och Desoutter matchade alla våra förväntningar.

De utmärkta resultaten uppmuntrade oss att fortsätta vårt samarbete för våra specifika produktionsbehov och Desoutter har nu blivit en världsomspännande leverantör till vårt varumärke.

Dessa verktyg är utmärkta för vår nuvarande monteringsprocess och vi uppskattar särskilt deras hållbarhet: vi har verktyg med mer än 3 miljoner cykler utan problem samt att de är lätta att installera och har användarvänlig programvara.

Utöver prestanda behöver vi alltid ha större förståelse för vridmomentstrategier och åtdragningsprocesser, och att få mer teknisk information med hjälp av Desoutter, för att bli alltmer konkurrenskraftiga.

HELLA AUTOTECHNIK NOVA TJECKIEN

Hella Autotechnik Nova är ett branschledande företag som tillverkar strålkastare, baklyktor och dimljus för bilindustrin.

Karel Volcik - Chef för monteringsteknik

Samarbetet med Desoutter började 2007. Just då sökte vi avancerad teknik för att förbättra våra produktionsprocesser, särskilt lösningar när det gäller användningen av flera vridmomentcykler och programmerbara åtdragningsmetoder.

Desoutter föreslog innovativa system skräddarsydda för vår verksamhet och hjälpte oss att nå våra mål!

Från början var vi imponerade inte bara av olika aspekter som robusthet, uthållighet och hållbarhet med lågt underhåll, men också av precision och mycket hög kapacitet .

Desoutters tekniska supportteam hjälpte oss att optimera nuvarande åtdragningstekniker och gav oss den senaste åtdragningstekniken. Vi kan nu övervaka specifika resultat på varje åtdragningsfog. Vi har också insyn i alla parametrar som styr fogarna, vilket hjälper oss att upprätthålla likhet under montering.

Med Desoutters lösningar är vi nu övertygade om att vi kan uppnå de nödvändiga målen och säkerställa 100% kvalitet i våra produktionsprocesser.

HERO MOTOCORP LIMITED INDIEN

Hero motocorp ltd är en indisk motorcykel- och skoter tillverkare med säte i New Delhi och är världens störesta tvåhjul- tillverkare. Företagets mål är att bli ett globalt företag som uppfyller sina kunders behov och ambitioner för rörlighet samt fastställer riktmärken inom teknik, styling och kvalitet.

AK Taneja - Generaldirektör – Produktionsteknik

Vårt företag växte väldigt snabbt med att produktionen ökade femfaldigt, från 2000 cyklar per fabrik per dag, producerar vi nu över 9000. Vi började arbeta med Desoutter för att hantera denna tillväxt utan att förlora vårt huvudmål: a noll klagomål !

Efter 10 års win-win-förhållande kan vi säkert säga att produktens prestanda är utmärkt med cyklar i världsklass kvalitet för vårt varumärke. Resultatet: inga kundklagomål och en enastående säkerhetsinformation.

Desoutter teamet är mycket specialiserat och motiverat. De behandlar oss som primära kunder. De säkerställer vår tillfredsställelse genom att erbjuda nya lösningar och skräddarsydda tjänster som alltid levereras i god tid.

Stort grattis till hela Desoutter teamet, vi önskar er ytterligare tillväxt och hoppas ni firar ordentligt!

HINDUSTAN AERONAUTICS LIMITED INDIEN

Under det indiska försvarsdepartementets förvaltning är detta statligt ägda bolag huvudsakligen inblandat i flygindustrin som omfattar tillverkning och montering av flygplan, flyg och relaterad kommunikationsutrustning samt att driva flygplatser.

Rakesh Kumar Mishra - Assisterade GM- IJT Montering

Vårt samarbete med Desoutter började 1989. Vid den tiden var våra gamla divisioner inte medvetna om nya befintliga verktyg på marknaden. Desoutter teamet gjorde 10-15 presentationer De besökte oss minst en gång i månaden och organiserade tekniska workshops för att utbilda våra tekniker. Efter många återkopplingsmöten erbjöd de oss skräddarsydda och realistiska lösningar för att hjälpa oss att uppdatera vår produktion med högteknologiska produkter! Vi känner fortfarande fördelen av deras engagemang idag när vi utvecklat ett verkligt partnerskap. Desoutter teamet håller ständig kontakt med oss.

D. Rajasekaran – Vice Chef ,Flygplans Divisionen

Och verktygets hållbarhet är imponerande: vi använder fortfarande 30-åriga verktyg för vissa produktionslinjer!

Desoutter går alltid utöver den ursprungliga begäran genom att föreslå alternativa lösningar som alltid är mycket relevanta. På så sätt hjälper de oss att optimera vår produktionsprocess för vårt struktur och monteringskrav.

Må Desoutter fortsätta att utvecklas som de gör tills deras 200-årsjubileum och må de fortsätta att stödja oss också!

IRKUTSK AVIATION PLANT RYSSLAND

Irkutsk Aviation Plant är en del av Irkut Corporation, mest känd som tillverkare av Sukhoi-flygplan. Företaget konstruerar, bygger, distribuerar och stöder högsta klassens flygplan och erbjuder en mycket spridd produktportfölj, bland annat Yak-130-stridsflygplan, obemannade luftfordon och komponenter för Airbus passagerarflygplan.

Georgi Polyakov - Biträdande chef för förproduktion

När vi började arbeta med komponenterna för Airbus A320-programmet rekommenderade våra internationella partners att vi borde överväga verktygen från det engelsk-franska varumärket Desoutter. Vi letade efter utrustning som kan ge maximal tillförlitlighet och produktivitet med minimalt avvisade produkter, och jag kan säkert säga att Desoutter verktygen uppfyllde våra förväntningar till fullo.

Vi har också arbetat med Desoutter på MS-21-projektet, ett medelstort passagerarfartyg som använder avancerad teknik . MS-21 produktionsprocessen och kvaliteten är mycket höga och kräver högteknologisk monteringsutrustning. Det visade sig vara omöjligt att borra hål av erforderlig kvalitet utan specialverktyg som autofeedborrar.

Desoutter var den enda tillverkaren som kunde tillhandahålla en lösning som uppnådde det slutliga resultatet vi krävde.

Dessutom skulle jag vilja prisa den höga kompetensen hos Desoutter-specialisterna som gav oss expert-assistans vid val av utrustning. Vi har inte bara uppnått den erforderliga kvaliteten utan har också minskat monteringstiden och avsevärt minskat produktionskostnaden per borrat borrhål.

JOHN DEERE SPANIEN

John Deere är en av de största tillverkarna av jordbruksmaskiner i världen. John Deere Iberica utvecklade sin verksamhet kring tillverkningen av traktorer och är nu specialist inom högteknologiska kvalitetskomponenter och kvalitetsprodukter för jordbruks-, bygg- och odlingsmaskiner.

Carlos Miguel Hernanz Torres - Tillverkningsingenjör

Vårt samarbete med Desoutter började med kontinuerlig förbättring av våra kvalitetsstandarder och önskan att introducera de senaste åtdragningsmetoderna.

Kontinuerlig förbättring, inte bara ur ett kvalitetsperspektiv, men också ett proaktivt förhållningssätt mot smalare och bättre produktivitet: I det här sammanhanget tog Desoutter fram skräddarsydda lösningar till oss.

Detta är ett samarbete vi slog samman våra styrkor för att möta utmanande mål som är olika varje gång.

Desoutters åtdragningslösningar används inte bara för produktion utan också för att uppnå bättre produktkvalitet. Vi har lärt oss så mycket och idag har vi en egen framtagen åtdragningsstandard.

Förutom våra produkter är vi särskilt nöjda med kundutbildning, vilket hjälper till att ta fram nya lösningar.

JAGUAR LAND ROVER ENGLAND

Jaguar Land Rover är Storbritanniens största bilindustri. Dess huvudsakliga verksamhet är design, utveckling, tillverkning och försäljning av fordon som bär märkena Jaguar och Land Rover. Historiskt sett var Jaguar ursprungligen tillverkare av motorcykel sidvagnar innan man utvecklade personbilar och Land Rover är stolt över att vara det näst äldsta fyrhjulsdrivna bilmärket i världen.

Richard Isaac - Huvudingenjör SUV – Avancerad tillverkningsingeningenjör

Jaguar Land Rover har använt Desoutters DC-verktyg sedan 1985, men personligen började mitt samarbete med Desoutter 1998 när vi introducerade den nya modellen Range Rover på Solihull. Bolagets mål var att leverera det bästa 4x4 terrängfordonet till marknaden, som tillverkats av högsta kvalitet och för att uppnå enastående kundnöjdhet.

Desoutter-lösningar gjorde att vi kunde bygga upp till kvalitet, med full spårbarhet och till rätt taktid. Systemen som tillhandahålls är mycket flexibla, vilket möjliggör att processer enkelt flyttas från en kontroller till en annan och det gör att vi kan balansera byggsekvenser.

Desoutter har en världsomspännande och mångfaldig kunskap om bilfabrikanter och lyssnar på våra behov. De arbetar mycket nära med oss och detta skapar ett starkt partnerskap.

Idag är Desoutter ett framgångsrikt företag som har lyckats hålla sig före sina konkurrenter även med de ekonomiska utmaningar världen har stött på under de senaste åren.

MAHINDRA & MAHINDRA INDIEN

Mahindra & Mahidra grundades 1945 som ett stålhandelsföretag. Under åren har företaget brutit ut sig till många nya företag, som spänner över alla viktiga industrier i en modern ekonomi: flygindustrin, jordbruksindustrin, bilindustrin, komponenter, försvar, energi, jordbruksutrustning, finans och försäkring, informationsteknik, logistik, tvåhjulingar, bland annat.

MBS Tuli - VP Central Produktions Ingenjör

Desoutter var först och främst ombedd att ge oss traktorer utan oljeläckage och arbetsstyrka som kunde montera traktorerna utan trötthet och bra ergonomiska verktygen. De lyckades uppnå alla dessa mål tillsammans med eliminering av NVA (Non Value Added Activities).

För oss är Desoutter en affärspartner vi föredrar: De stödjer oss med deras alternativa tänkande och deras team har även gjort FoU för oss, trots att det tillfälligt innebar en affärsförlust för dem

De gav 400 av våra anställda nytta av sin teknik i ett utmärkt professionellt klassrum, förvaltat av ett högt specialiserat team. I en av våra anläggningar firade vi till och med en Tech day: då information och utbildning om ny teknik från Desoutter ges till vårt team.

Idag, tack vare Desoutter, har våra krav på reservdelar minskat och våra operatörer arbetar mer effektivt.

MASCHINENFABRIK REINHAUSEN TYSKLAND

Maschinenfabrik Reinhausen är världsledande inom kraftteknik med kärnverksamheten inom reglering av krafttransformatorer (med tejpväxlare). De arbetar inom alla områden som handlar om flödet av energi, och idag strömmar över 50% av den globala elen genom deras produkter.

Christian Sauerer - Monteringsplanering

Vi började arbeta med Desoutter 2009, på grund av deras sortiment av produkter och den höga flexibiliteten.

Den stora utmaningen att arbeta med dessa nya system var för det första att skapa rätt program för varje skruv och att definiera rätt strategi. och för det andra att designa skräddarsydda lösningar för de många skruvpositioner som inte är tillgängliga för de klassiska skruvsystemen i samarbete med Desoutter.

Slutligen ger Desoutter-verktyg oss en ökning av arbetskvaliteten, reproducerbara resultat och en minskning av investeringar för kvalitet. Dessutom har antalet verktyg per arbetsplats, ljud och samlingstid minskat och analysen av våra åtdragningsresultat bekräftar i stor utsträckning vår ansträngning.

Förutom produkterna har vi ett effektivt servicekontrakt som gör det möjligt för oss att uppnå korta svarstider och få rätt lösningar fort.

MASERATI ITALIEN

Maserati är en italiensk lyxbilsfabrikant som har spelat framstående roll i sportbilsutveckling och kultur genom historien.

Giovanni Torraca - PIM (Chef för Process Förbättring) på Grugliasco Fabriken

Maserati har nu arbetat med Desoutter i tre år.

Samarbetet uppkom från behovet av att snabbt upprätta en monteringslinje som uppfyller samma standarder och spårbarhetsresultat som erhållits i Serbien.

Vi var ganska säkra på att Desoutters produkter (CVI3-sortiment och Multi CVIL), när de hade installerats, skulle matcha våra inbyggda system.

Desoutter kunde uppfylla våra behov och respektera de kvalitetsstandarder som krävdes (...).

Det spelade en nyckelroll för att tillhandahålla lösningar, speciellt under starten av Quattroport-prototypen, och kunde också utveckla ett kommunikationsprotokoll som gav full spårbarhet av åtdragnings resultat.

Jag blev förvånad över att Desoutter firar sitt hundraårsjubileum: varumärket har verkligen flyttat med tiden, särskilt för bilmarknaden, vilket inte är en lätt en!

PSA PEUGEOT CITROËN FRANKRIKE

PSA Peugeot Citroën är en fransk multinationell tillverkare av bilar och motorcyklar som säljs under varumärkena Peugeot och Citroën. PSA: s senaste strategi är att producera nära sina slutmarknader, med internationell tillväxt som bekräftas av ökad försäljningsenhet i Kina, Latinamerika och övriga världen.

Bernard Verdu - Åtdragningsmetoder

Vårt företag söker en fransk partner som kan uppfylla våra omedelbara behov när det gäller tillförlitlighet och ledtider, samtidigt som vi förbinder oss att skapa ett verkligt tekniskt utveckling -partnerskap för att utforma lösningar för att möta våra framtida krav.

Utöver det faktum att lösningarna som levereras alltid uppfyller våra förväntningar, fungerar detta partnerskap också för att Desoutter är helt engagerad i vår bransch, som den bidrar till med hög specialiserad kompetens.

Idag firar Desoutter 100 års innovation och jag måste säga att PSA-gruppen är stolt över att ha bidragit till denna livslängd: Vår partnerskapsfilosofi har fortsatt på samma sätt som Desoutters trots en svår ekonomisk miljö.

RENAULT FRANKRIKE

Renault är en fransk multinationell fordonstillverkare. Företaget producerar en rad bilar och skåpbilar, och tidigare, lastbilar, traktorer, tankar, bussar och bilar.

Michel Huzé - Teknisk Företagsledare för Drivlineåtdragning

Vi sökte alternativa lösningar på de som vi hade vid den tiden som förorenade luften på grund av den stora användningen av olja och skadliga på grund av den höga ljudnivån som operatörerna lidit. Vi ville också förenkla underhållsarbeten och utveckla produkter som möjliggjorde att skruven kunde interagera med produktionsstyrningens digitala kontroller.

Desoutter gjorde det möjligt för oss att uppgradera våra system, med standardisering av medel och metoder i våra olika anläggningar.

Vid den tiden var varumärket Georges Renault och vi var väldigt nöjda med kompetensen och tillgängligheten hos det team vi hade att göra med. Det är därför vi fortsätter att arbeta tillsammans.

Från och med idag används Desoutter produkter inte bara på alla våra mekaniska produktionslinjer utan också för uppströms faserna av prototyper.

Om jag skulle rekommendera Desoutter till ett annat företag skulle jag betona produktens kvalitet och användbarhet, enkel programmering, flexibilitet och det modulära underhållskonceptet.

RENAULT SAMSUNG SYDKOREA

Renault Samsung är en sydkoreansk bilproducent. Först etablerade som Samsung Motors, sedan 2000 varit ett dotterbolag till Renault.

Dongyoung Kim - Processingenjör

När vårt företag utvecklade en diesel-dubbelkopplingstransmission av lågvolymvolym för SM5-exportmodellen köpte vi crowfoot-verktyg för dockning mellan motor och växellåda. Vi letade efter ett företag som kunde svara på våra behov redan från lanseringen av vårt nya projekt och Desoutter mötte alla våra krav.

Vi utvecklade först ett nytt konceptverktyg men användningen misslyckades. Trots att inköpsordern var sen gav Desoutter oss ett provverktyg vid behov samt det stöd som behövdes för att möta schemat för massproduktion. De gav oss alltid snabbt svar och lösningar.

Desoutter-verktyg är lätt att använda och har konsistent kvalitet, vi är mycket nöjda.

I dag ser vi Desoutter som en partner och tillhandahållare av lösningar, inte bara som leverantör som bara är intresserad av att sälja sina produkter.

TATA MOTORS INDIEN

Tata Motors Limited är Indiens största bilföretag. Det är ledande inom kommersiella fordon i varje segment och bland de bästa företaget inom passagerarfordon, medelstora bilar och nyttofordonsegment. Det är också världens femte största lastbilstillverkare och fjärde största biltillverkaren.

Kamaljeet Singh - Chef – Bilprojekts Avdelningen

Tata Motors Ltd har arbetat med Desoutter i 15 år.

Vi letade efter avancerad teknik med robusthet , uthållighet och hållbarhet med lågt underhåll, men också med precision samt mycket hög kapacitet och lösningar som helt uppfyllde vår krav.

Vi uppskattar särskilt att ha support från lokala återförsäljare och försäljningsingenjörer, vilket gör att vi kan njuta av snabba och effektiva svarstider.

Desoutter levererar alltid produkter i tid, ibland även före den avtalade ledtiden!

Enligt min uppfattning har Desoutter varit särskilt uppskattat för tre grundläggande egenskaper: Teknik- och serviceteamens kompetens och produktivitet, högkvalitativ teknik och ett utmärkt kvalitets / prisförhållande.

TOYOTA AUTO BODY CO. LTD JAPAN

Toyota Auto Body Co., Ltd. Är tillverkare av minivans, SUV, kommersiella fordon och specialutrustade fordon inom Toyota-gruppen. Företaget arbetar också med att utveckla produktionen av kompakta elfordon som kommer att öka möjligheterna för nästa generationens personliga rörlighet.

Takehiro Kozaki – Gruppchef

Under 2010 letade vi efter alternativa mutterdragare-lösningar. Med tanke på kostnad, prestanda, flera funktioner och tekniska möjligheter började vi arbeta med Desoutter-verktyg.

Nu har Toyota Auto Body ersatt 10% av de luftdrivna verktygen med Desoutter EB-verktyget i huvudfabriken och har utökat anläggningen till två andra stora fabriker.

För att beskriva Desoutters styrkor skulle jag använda det japanska uttrycket choudo ii, det vill säga att få saker precis rätt, vilket inkluderar överkomliga priser, användbarhet och en kvalitetsnivå som inte kan uppnås utan fullständiga specifikationer.

Toyota Auto Body anser nu Desoutters bidrag som en Just Right -teknologipartner. Vänligen fortsätt med denna nya produktutveckling för en fortsatt hög prestanda!

VOLVO GROUP TRUCK OPERATIONS USA

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, entreprenadmaskiner och drivsystem för marina och industriella applikationer. Volvos konstruktionsteknik är den viktigaste platsen för koncernens tekniska utveckling, med all forskning, motorutveckling och större delen av inköpet för hela Volvokoncernen.

Kunjan Tokekar - Manager – Tillverkningsingenjör

När Volvo började arbeta med Desoutter i början av 2000-talet var målet detsamma som idag: att vara världsledande tillverkare av 11, 13 och 16 liters dieselmotorer och automatiska manuella växellådor. Vårt totala engagemang för kvalitet ligger till grund för allt vi gör för våra människor, produkter och processer.

Vi letade efter ett verktygsföretag som delade samma vision, och att vi visste hade en stark historia av prestanda, service och support i vår krävande bransch.

Från början tog Desoutters personal tid att förstå och diskutera våra behov, problem och koncept så att lösningarna passade vår affärsmodell och våra tillverknings- och monteringsbehov.

Desoutter ger också hög service och support som garanterar förtroende, vilket leder till en effektivare arbetsmiljö och produktion. Nyligen hjälpte de oss till och med i många IT / Software frågor samt felsökningsverktyg och brainstormingsövningar över en 3-dagarsperiod.

Cart

Din kundvagn

Objekt borttaget Ångra