Digital Twin är en exakt virtuell kopia av det verkliga verktyget, med information om prestanda, service och underhållskrav. Få tillgång till den exakta virtuella repliken av ditt Desoutter-monteringsverktyg som en självbetjäningsportal 24/7!

Desoutter Digital Twin, the virtual replica of your tool


Digital Twin är en exakt virtuell kopia av det verkliga verktyget, med information om prestanda, service och underhållskrav. Få tillgång till den exakta virtuella repliken av ditt Desoutter-monteringsverktyg som en självbetjäningsportal 24/7!

Födelseattesten för ert monteringsverktyg

Snabba tekniska framsteg ger oss nya och spännande möjligheter att lagra och utbyta data. På Desoutter har vi utforskat de möjligheter som erbjuds av utvecklingar som Industrial Internet of Things (IIoT), Augmented Reality, Marketing Automation och Account Based Marketing, Mobile Applications, Web personalization och Cloud för att se var de kan tillämpas för att leverera verkliga, påtagliga fördelar för våra kunder.

Ett främsta fokus har varit att göra information, om våra monterings- och borrverktyg, mer tillgänglig än någonsin tidigare: från start, genom analys av prestanda och underhåll till slutet av deras livslängd ... och återköp. Vi går långt utöver digitaliseringen av tryckta servicemanualer och datablad online: Säg hej till Desoutter Digital Twin.

Desoutters kunder får åtkomst till den digitala tvillingen av deras verktyg.

 

Den digitala tvillingen är en exakt virtuell replika av det verkliga verktyget,som innehåller information om krav på prestanda, service och underhåll.


Med hjälp av ett unikt verktygs-ID (dvs. verktygets serienummer) som kan skannas via en mobiltelefon eller surfplatta, kommer du att kunna komma åt den digitala tvillingen för ditt enskilda verktyg och all information relaterad till den.

 

Digital Twin möjliggör omedelbar åtkomst till:

 • Tekniska ritningar
 • Överensstämmelsecertifieringar
 • Kalibreringsinformation, inklusive fabriksinställningar
 • Användarmanual
 • Reservdelslista
 • Tekniska specifikationer
 • Service support
 • Underhållsschema baserad på faktisk verktygsanvändning
 • Beställ ett annat verktyg och tillbehör online
 • Begär en offert för omarbetning av verktyget
 • ...


Desoutter Digital Twin fungerar som en självbetjäningsportal 24/7 och kommer att ge många fördelar för ingenjörer, underhållspersonal och inköpsteam.
Med all information som rör varje verktyg på ett ställe gör Digital Twin livet så mycket enklare. Det underlättar prestationsspårning, förebyggande ingripanden och snabb beställning av förbrukningsvaror för att optimera verktygets livslängd och avkastning på investeringen.

Vår nya Digital Twin är tillgänglig via Desoutter Assistant-mobilappen och är ett annat bra sätt att öka drifttiden, öka produktiviteten och påskynda din omvandling till digitala arbetssätt.

Få åtkomst till ditt verktyg Digital Twin nu!
På Desoutter Tools webbplats På Desoutter Assistant

 

Desoutter Digital Twin Video

Cart

Din kundvagn

Objekt borttaget Ångra