Vår nya batteridrivna dragare : EABS

Vår nya batteridrivna dragare : EABS


EABS är vår nya batteridriva dragare som har med ergonomisk design för att kunna användas med endast en hand.

Behöver ni en extra hand i produktiviteten? I monteringsapplikationer är det får saker som är mer frustrerande än att försöka manövrerar ett elverktyg i ett för trångt utrymme – speciellt när du behöver en extra hand för att stadga dig eller hålla andra komponenter ur vägen.

I bil- och flygindustrin är det alltid några fästningar och fogar som är svåra att komma åt. Till exempel, i den slutliga bilmonteringen kan dessa presentera en kontinuerlig produktionsutmaning.

Desoutter utvecklade sin populära och pålitliga EABC dragare för exakt den här typen utav situation; men det har blivit klart för oss att våra kunder behöver ännu mer när det kommer till kompakt prestanda för att kunna leverera den flexibiliteten och åtkomsten de behöver. Desoutter kan inte låta bli att ge våra kunder en hjälpande hand - men jag tror att vi har överträffat oss själva denna gång!

New ergonomic battery-powered nutrunner: the EABS

EABS är vår nya batteridrivna dragare och har blivit ergonomiskt designat för användning med bara en hand. Med en längd på endast 30 cm så eliminerar EABS begränsningar som små utrymmen skapar för att kunna öka er produktivitet och göra jobbet lättare för operatörer.

Upptäck vår EABS serie av batteridrivna dragare nu!

20 till 35% mer kompakt än liknande produkter på marknaden med en vikt på endast 1 kg och med 360 graders visuell feedback så gör EABS att åtdragningar på upp till 24 Nm i trånga utrymmen mycket snabbare och lättare än någonsin förr. Dessutom behöver du inte längre välja mellan ergonomi och produktivitet! EABS grundmodell kan gå i över 1000 rpm medan den använder det lättare 18V batteriet. Enligt vår åsikt så levererar EABS den bästa balansen av ergonomi och produktivitet i ett trådlöst verktyg så att du inte behöver kompromissa.

 

För att öka er produktivitet ännu mer kan EABS fungera som en del av ett trådlöst nätverk.
För att öka er flexibilitet med enkel ombalansering kan EABS kopplas till Desoutter CONNECT Smart Hub för applikationer med där full spårbarhet är nödvändigt. Vår parningsmetod är helt kontaktlös och tar mindre än 10 sekunder.

Den har designats för att eliminera programmerings fel såsom inkorrekt IP tilldelning som kan orsaka timmar av oplanerat driftstopp för att lösa problemen på nätverket. Allt som allt så representerar EABS en ordentlig steg-förändring inom trådlös verktygsdesign och betyder att du kan öka er produktivitet på egen hand!

Så nu när du har en hand fri - kan vi få en high five?

Vill du ha mer detaljer eller en offert?

Ställ en fråga eller be om en offert nu från våra lokala exporter nära dig!

Ställ en fråga Be om en offert Boka en demonstration

 

Cart

Din kundvagn

Objekt borttaget Ångra